۱۳۸۷ اسفند ۲۱, چهارشنبه

ویزای کار مالزی - و چند نکته

نکته اول: ویزای کار در مالزی را همیشه کارفرما تامین می کند هیچگاه کارگر یا نیروی کار نمی تواند برای این نوع ویزا اقدام کند. ابتد کارفرما متقاضی را تائید می کند و پس از دوره آزمایشی خود کارفرما برای متقاضی در خواست ویزای کار می کند. متقاضی در این میان نقشی ایفا نمی کند.

نکته دوم: فعلاً دو میلیون کارگر خارجی در مالزی هستند و مالزی نه تنها علاقه ای به ازدیاد این تعداد ندارد بلکه در پی کاهش این تعداد نیز می باشد.

نکته سوم: متقاضیان ایرانی به این مسئله توجه کنند که مزیت نسبی تعیین کننده تصمیم گیرندگان بازار کار است. یعنی در مورد تامین نیروهای متخصص کشورهایی نظیر هند  برای تامین نیروی کار غیر متخصص اندونزی بر ایران مزیت نسبی دارند. علت هم دلایل مختلف قرهنگی و اقتصادی می باشد که جای شرح آن در این مقاله نیست. پس کارفرمایان مالزی انتخابهای دیگری را در نظر دارند و در هیچ برنامه دولتی و خصوصی خبری از وارد کردن نیروی کار از ایران سراغ نداریم.

نکته چهارم: شانس پیدا کردن کار در مالزی برای کسانی که در مالزی به صورت قانونی اقامت ندارند خیلی خیلی کم است بنابر این نمی توان امید چندانی به پیدا کردن کار از طریق اینترنت یا آژانس های کاریابی داشت آنهم در شرایطی که متقاضی در ایران به سر می برد. اغلب ایرانیان مشغول به کار در مالزی دانشجویانی بوده اند که در مالزی درس می خواندند و پس از خاتمه تحصیل جذب بازار کار این کشور شده اند.

نکته پنجم: به هیچ وجه به امید پیدا کردن کار به صورت توریستی به مالزی سفر نکنید چون بجز هزینه سنگین و اتلاف وقت چیزی بدست نخواهید آورد. کارفرمایان مالزی توریستها را استخدام نمی کنند.

نکته ششم: متاسفانه در یک سال اخیر عده ای با انتخاب راهی تقلب آمیز ضمن ثبت شرکت در مالزی برای خود ویزا گرفته اند بدون آنکه سرمایه حداقل 350.000 رینگیت که شرط قانونی این نوع ویزا است را در اختیار داشته باشند. این قبیل شرکتها عمدتاً حتی بدون اطلاع فرد متقاضی با سند سازی و تهیه فاکتورهای جعلی به ثبت رسیده اند. این نکته  خطر جدی  برای آبروی جامعه ایرانی مالزی و صاحبان این نوع ویزا به حساب می آید. مالزی قانون مهاجرتی خیلی صریح و جدی دارد. به اخلاق خوش مردم این کشور دل خوش نکنید در مالزی 75% زندانی ها اتباع خارجی هستند که عمدتاً دارای جرایم مهاجرتی بوده اند. شرکتهایی که با تقلب ویزای صاحبانشان تامین شده است هنگام حسابرسی سالانه یا بازرسی سرزده ماموران اداره مهاجرت دچار مشکل می شوند.


نکته هفتم: قبل از هرگونه اقدام برای خروج از ایران این واقعیت را مد نظر قرار دهید که هیچ جای دنیا مدینه فاضله نیست و خروج از ایران به هر قیمتی نمی ارزد. مالزی کشور خیلی خوبی است و زندگی در آن نیز لذت بخش است اما مطمئن شوید شیوه مورد انتخاب شما برای اقامت در مالزی با قوانین این کشور سازگار است.

نکته هشتم: 

اگر برنامه ادامه تحصیل در مالزی دارید به این سایت مراجعه کنید: www.iranindia.com 

برای ثبت نمایندگی شرکت به این صفحه مراجعه کنید : http://iranmalaysia.com/RegisterCompany.aspx

برای اقامت خانه دوم mm2h به این صفحه مراجعه کنید: http://iranmalaysia.com/SecondHome.aspx

نکته نهم: تعداد زیادی سایت کاریابی در مالزی موجود است که می توانید در گوگل به آنها دسترسی بیابید اما بازهم تجربه می گوید چنانچه در ایران هستید بخت کمی برای پیدا کردن کار در مالزی دارید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر